Sākums > Vispārīgi > Soli pa solim

Soli pa solim

Esam aizvadījuši kārtējo organizatorisko sapulci. Tās gaitā nopietnā un arī nenopietnā gaisotnē apspriedām būtiskāko, kas saistīts ar ieceļošanu Krievijas Federācijā un arī transporta sagatavošanas procesu. Runājot par pēdējo, vienojāmies par tehnikas izmēģinājumiem “kaujas”, vai vismaz tiem pietuvinātos apstākļos. Panācām kompromisa risinājumu, ka šo procedūru varētu veikt 7.maijā. Līdz tam laikam gan vēl ir darāmas tehniskas lietas, lai kāda no ekspedīcijai paredzētajām automašīnām bezcerīgi nenoslīktu kādā dubļu peļķē.

Vakara gaitā izveidojām kontu Ustream servisā un testa režīmā notranslējām ne pārāk jēgpilnu sapulces tiešraidi, kā video avotu izmantojot vienu no ekspedīcijas dalībnieku gudrtelefoniem. Secinājums – nav pārliecības, ka šādu pārraidi būs iespēja un vajadzība izmantot tālajās zemēs. Tomēr, iespējams, ka 7.maija transporta izmēģinājuma braucienā mēs to pamēģināsim iedarbināt vēlreiz. Tā kā palieciet uz mūsu viļņa un sekojiet jaunumiem šajā lapā un tviterī @baikals.

Vienlaicīgi vēlamies izteikt pateicību pagaidām nedaudzām privātpersonām, kuras ir radušas iespēju papildināt mūsu krājkasīti. Katrs jūsu ieguldījums ir nozīmīgs un palīdzēs mums pienācīgi soli pa solim sagatavoties braucienam! Ikviena sadarbības partnera un atbalstītāja vārds tiks iemūžināts šajā lapā, kā arī uz ekspedīcijas transporta, un vēlāk neaizmirsīsim jūs pieminēt arī savos memuāros.

  1. Aloizs
    May 2nd, 2011 at 15:05 | #1

    Nu,ja nevar neko pateikt,paldies..

  1. Atgriezenisko saišu šobrīd vēl nav.