Sākums > Vispārīgi > Ekspresvizīte industriālajā zonā

Ekspresvizīte industriālajā zonā

Iepriekšējā sapulcē vienojāmies, ka mums beidzot ir jāuztaisa kāda dalībnieku kopbilde, jo līdz šim tā arī ne reizi tam nebija piemērotu apstākļu. Tā nu nonācām pie tā, ka šodien visi satikāmies industriālajā vidē X rajonā, kur pagaidām mitinās un tiek tehniski uzspodrinātas ekspedīcijas automašīnas. Pārsteidzoši, bet abas transporta vienības uz ekspresfotosesijai izvēlēto pjedestālu bija spējīgas pārvietoties pašas. Ar autovadītājiem, saprotams.

Lai arī mēs cerējām, ka beidzot būs šie “piemērotie apstākļi” , tomēr tas tur augšā bija izdomājis savādāk: mūs sagaidīja vēss un lietains laikapstāklis. Neskatoties uz šīm nelielām grūtībām, fotosesija notika. Tiklīdz mūsu kopdarba rezultāti būs gatavi atrādīšanai, tos izvietosim publiskai apskatei.

Birkas:
  1. Aloizs
    May 2nd, 2011 at 15:04 | #1

    Kāda jēga tur braukt,tā pati saule,tas pats mēness.. tie paši N un E GPS aparātā.Kā Parīzē.
    Labāk braucat kur S & W :)

    • baikals
      May 11th, 2011 at 07:35 | #2

      Aloiz, kāpēc gan vispār kaut kur braukt, ja var zvilnēt pie televizora? Joks, protams. Cilvēki brauc, lai izzinātu, iepazītu un galu galā pārbaudītu sevi. Tas ir piedzīvojumu meklētāju gars. Tas ir mūsu vaļasprieks, tāpēc to arī darām. Pie tam, par S & W arī ir domāts, bet visam savs laiks.

  1. Atgriezenisko saišu šobrīd vēl nav.