Sākums > Vispārīgi > Kārtojam dokumentus

Kārtojam dokumentus

20.aprīlī kārtējo reizi tikāmies sapulcē, lai turpinātu brauciena maršruta precizēšanu, pie reizes izpētot jauniegūtās apvidus kartes. Pamazām virzāmies uz priekšu dokumentu jautājumos. Nu jau esam apdrošināti pret iespējamajiem nelaimes gadījumiem ceļojumā. Izvērtējot vairāku apdrošināšanas piedāvājumu “par” un “pret”, nonācām pie secinājuma, ka tādu, kas ietvertu visu “to, ko mums vajag”  un derētu izmantošanai Krievijas Federācijā, nemaz tik daudz nav. Tomēr pie savām standarta apdrošināšanas polisēm tikām un 45 dienu periodam šāds prieks izmaksāja vien 11,39 Ls.

Tūlīt pēc apdrošināšanas polišu saņemšanas nāca kārta vīzu nokārtošanai. Taču šī procedūra iekļāva arī pirmo gaumīgo joku par ekspedīcijas dalībniekiem. Dienā, kad tika saņemtas pases ar vīzām, izrādījās, ka komandas diviem Jāņiem… ir pievienojies vēl arī trešais.

3 Jāņi

Lai arī mums nebūtu nekas pret vēl vienu papildu iemeslu vasaras saulgriežu svinēšanai, tomēr robežsardze šādu joku varētu arī nesaprast. Tāpēc pase ar kļūdaini noformēto vīzu aizceļoja atpakaļ uz vēstniecību un dienas laikā viss bija sakārtots tā, kā tam jābūt.

Ar nožēlu nācās secināt, ka iepriekš plānotais automašīnu izmēģinājuma brauciens 7.maijā ir jāatceļ. Tehnika vēl nav kondīcijā, kas ļautu to daudz maz droši dzīt mežā un dubļos. Nāksies to atlikt uz vēlāku laiku, kaut gan laika paliek arvien mazāk.

Vismaz vēl vienā jautājumā esam ieviesuši skaidrību. Tikšanās ar ekspedīcijas dalībniekiem un autotehnikas aplūkošana notiks 22.maijā. Ņemot vērā, ka paši “slimojam” ar slēpņošanu (geocaching), patīkamais ar lietderīgo iet roku rokā – vienlaicīgi šis būs arī slēpņotāju tikšanās pasākums. Tā norises vieta ir izvēlēta pietiekami nomaļā un smilšainā vietā, blakus Ādažu poligona teritorijai, lai ir interesanti kā tiem, kas ieradīsies pastaigāt ar kājām, tā arī auto un moto braucējiem, kas vēlēsies izmēģināt braukšanu apgrūtinātos apstākļos. Pasākums atvērts ikvienam interesentam, īpašā programma, ja tāda būs, attieksies tikai uz slēpņošanas daļu.

  1. Komentāru šobrīd vēl nav.
  1. Atgriezenisko saišu šobrīd vēl nav.