Sākums > Vispārīgi > Pirmo reizi pēc atgriešanās varēs publiski apskatīt ekspedīcijas БАЙKĀLS 2011 automašīnu

Pirmo reizi pēc atgriešanās varēs publiski apskatīt ekspedīcijas БАЙKĀLS 2011 automašīnu

Savā pastāvēšanas gadadienā, 26.augustā, no plkst. 12.00 veikals „4x4shop.lv” piedāvās ekskluzīvu iespēju ikvienam interesentam un neparastu 4×4 ceļojumu fanam apskatīt ekspedīcijas “Baikāls 2011” (www.baikals.lv) Krievijas mežonīgo dabu pieredzējušo automašīnu – IVECO. Ekspedīcijas mašīnu varēs apskatīt pie veikala telpām Rīgā, Krustpils ielā 6.

Pēc atgriešanās no ekspedīcijas šī būs pirmā reize, kad plašākai auditorijai tiks prezentēta automašīna IVECO, ar kuru ekspedīcijas “Baikāls 2011” komanda jūnijā, jūlijā un augustā ceļā pavadīja vairāk kā 45 dienas.

Paralēli automašīnas demonstrēšanai, veikals „4x4shop.lv” organizēs arī savas pastāvēšanas gadadienas svinības, uz kurām aicināti apvidus automašīnu un bezceļa tūrisma cienītāji. Visas dienas garumā pie veikala tiks grillēta gaļa un viesus cienās ar dzimšanas dienas torti. Savas dzimšanas dienas svinību mēnesī un arī visu septembri veikals piedāvās dažādus aksesuārus džipam īpašām atlaidēm! Piemēram, zīmola IRONMAN 4×4 precēm būs 10% atlaide, Hella – 15% atlaide u.c.

Savukārt dienas noslēgumā, plkst. 19.00 ekspedīcijas “Baikāls 2011” komanda aicina interesentus uz bilžu apskates un piedzīvojumu stāstu vakaru  bijušajā kafejnīcā “Pie Baibiņas” Pērnavas un Stadiona ielu stūrī. Šajā vakarā pirmo reizi pēc atgriešanās komanda dalīsies iespaidos un pieredzētajā gan ceļā uz Baikāla ezeru, gan sasniedzot to.

Atgādinām, ka “Baikāls 2011” ekspedīcija ar divām neparastām automašīnām – IVECO un UAZ Fillmore mēroja ceļu no Rīgas līdz Baikāla ezeram, apbraucot tam apkārt un veiksmīgi atgriezās atpakaļ! Ekspedīcijas komanda bija līdz šim pirmā latviešu grupa, kas paveikusi tik sarežģīto ceļu līdz Baikāla ezeram un piekļuva tam tik tuvu, izlaužoties cauri mežonīgajai dabai, pārvarot akmeņu grēdas, biezos mežus, pārvarot līdz šim vēl nebrauktus ceļus un saskaroties par ar dažkārt dzīvībai bīstamām situācijām ar bezceļa automašīnām.

Veikals “4x4shop.lv” piedāvā plašu 4×4 auto un kvadriciklu aksesuāru, rezerves daļu un aprīkojuma klāstu. Veikalā vajadzīgās un noderīgas lietas atradīs sacīkšu braucēji, ceļotāji, mednieki, makšķernieki, ikdienas braucēji ielās, kā arī citi interesenti.

Informē:

Miks Užulis SIA “Tehauto Racing” direktors

Birkas:
  1. Komentāru šobrīd vēl nav.
  1. Atgriezenisko saišu šobrīd vēl nav.