Sākums > Vispārīgi > Informatīvais atbalsts ekspedīcijas gaitā

Informatīvais atbalsts ekspedīcijas gaitā

Kā jau iepriekš ziņojām, no 19.jūnija turpināsim jūs informēt par ekspedīcijas gaitām un piedzīvoto mūsu mājas lapā baikals.lv, kā arī tviterkontā @baikals.

Vēl mums ir patīkama ziņa, ka esam vienojušies par sadarbību ar radio Autoziņas.FM un biedrību “Subaru Power Club”, kuras gaitā turpmāk līdz pat augusta sākumam ik ceturtdienu pkst.16:00 internetā autozinas.fm un ētera 99,0 MHz Maija Romaško un mūsu kontaktpersona Latvijā Raimonds Bērziņš raidījumā “Ceļa soma” veiks iknedēļas apskatu par ekspedīciju, un ņemot vērā sakaru iespējas, arī sazvanīsies ar dalībniekiem. Pirmais raidījums “Ceļa soma” jau izskanēja 16.jūnijā, taču tie, kas to nedzirdēja, var neuztraukties – tā ierakstu varēsiet noklausīties vēlāk. Informācija par ekspedīcijas gaitām tiks publicēta arī informatīvā atbalstītāja Autoziņas.FM mājas lapas īpaši izveidotā sadaļā un tviterī @AutozinasFM.

Mūsu rīcībā ir ierīce SPOT Satellite Messenger, ar kuru mēs no jebkuras vietas nepieciešamības gadījumā varēsim izsaukt palīdzību, kā arī jūs jebkurā diennakts laikā varēsiet uzzināt mūsu atrašanās vietu. Informācija jau drīzumā būs pieejama mājaslapas baikals.lv sadaļā “Maršruts” un autoziņas.fm sadaļā informācijai par ekspedīciju.

Birkas: ,
  1. Komentāru šobrīd vēl nav.
  1. Atgriezenisko saišu šobrīd vēl nav.